Gerard Joling geeft toe: “Ik date met een heel aardige man”

In het algemeen houdt zanger en tv-presentator zijn liefdesleven liefst ver uit de buurt van de camera’s. Maar enkele weken geleden flapte hij er voor de microfoon van ‘RTL Boulevard’ plots uit: “Ik heb af en toe wel een leuke date, met een heel aardige man”, citeert het magazine Party.

Daarmee doelt hij op de man met wie hij naar verluidt ook afgelopen kerst een date had. Een man die voor het eerst in langere tijd dus meer lijkt te zijn dan zomaar een losse scharrel. Al komen we voorlopig nog niet meer te weten over hem.

Want wie dan die man in kwestie is, daarover wil Gerard tot nader order nog niets prijsgeven, zo blijkt: “Dat houd ik nog even geheim”, klinkt het mysterieus bij de zanger en presentator.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.