Tim Douwsma: “Dat wil ik niet meer”

Foto: Peter De Smedt

In 2023 nam Tim Douwsma vooral de tijd om zijn platform Univibes, zijn eigen podcast met inspirerende gesprekken over spiritualiteit, gezondheid en mindset uit te bouwen en op de kaart te zetten. Maar inmiddels maakt de zanger ook weer volop muzikale plannen.

Al heeft hij daarbij voor zichzelf wel één belangrijke én ingrijpende beslissing genomen, zo lezen we in Party: “Ik ben in gesprek met een platenmaatschappij om weer nieuwe muziek uit te brengen”, zegt hij. “Maar tegelijk heb ik me ook afgevraagd of ik alle rechten van mijn muziek wel weer volledig wil weggeven”, voegt de zanger eraan toe. “En het antwoord daarop is nee.”

“Daarom heb ik mijn eigen label inmiddels opgezet”, onthult Tim. “En daarmee zoek ik naar manieren om in coproductie of co-creatie muziek uit te brengen”, legt hij uit. “Zo ben ik inmiddels in België de studio ingedoken met een heel leuke producent die ook echt een hitschrijver is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.