“Ivo Niehe wilde daar niet aan herinnerd worden”

Foto: Ruud Baan

Ivo Niehe staat in Nederland bekend als een straf iemand en vooral een goede vragensteller tijdens interviews. Vanaf 4 februari begint een nieuw seizoen van ‘Ivo op zondag’ en dat is voor Veronica Superguide het ideale moment om wat meer te weten te komen over de interviewer.

Zo weet acteur en schrijver Maarten Spanjer te verteller dat Ivo ooit is begonnen als fotomodel. Hij mocht toen samenwerken met Age Spanjer, de broer van Maarten.

“Maar Ivo wil daar niet meer aan herinnerd worden. Toen mijn broer nog leefde, zat ik eens met hem op het terras in Amsterdam en Ivo kwam toevallig voorbij gewandeld. We raakten aan de praat en ik stelde Ivo voor aan mijn broer. Maar hij herkende hem niet”, zegt Maarten in Veronica Superguide.

Toen Maarten wat meer duiding gaf waarvan de twee elkaar zouden kunnen kennen, reageerde Ivo daar amper op.

“Ik moet wel zeggen dat mijn broer heeft verteld prettig met Ivo samen te hebben gewerkt. Hij was een enthousiast model.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.