Janny van der Heijden: “Het moet natuurlijk haalbaar blijven”

Foto: Wesley de Wit

Het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ is van start gegaan op 28 januari en opnieuw kijken heel wat Nederlanders naar dit amusante programma. Presentators van dienst zijn ook dit keer weer André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Janny van der Heijden had nooit de ambitie om op televisie te komen en schreef vooral voor tijdschriften en kranten.

“Maar een bekende Nederlander worden heeft mij niet echt veranderd en ik hoop, net als Robèrt en André, nog steeds toegankelijk en inspirerend te zijn. En nog jaren met hen samen te werken, niet gehinderd door onze leeftijd”, klinkt het in MAX Magazine

De opdrachten tijdens ‘Heel Holland Bakt’ zijn niet van de makkelijkste en zijn vaak een grote uitdaging voor de kandidaten. Het keuren van de baksels is dan ook altijd een erg serieuze zaak.

“De kwaliteit van de taarten kan variëren. Het is ook altijd een leuke opgave om opdrachten te bedenken die de deelnemers moeten maken. Dat doen wij met het redactieteam en het moet natuurlijk binnen een bepaald tijdsbestek maakbaar zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.