Linda de Mol: Ik mis hen het meeste”

Linda De Mol (Cheryl)

Linda de Mol deelt haar persoonlijke ervaringen rondom de kerstperiode, een tijd die voor haar zowel vreugdevol als emotioneel beladen is. “Ik mis mijn ouders altijd het meeste rond die tijd,” vertelt Linda in Weekend.

De kerstavond blijkt voor haar een moment van emotionele ‘wiebeligheid’, aangezien het de dag is waarop haar moeder werd begraven. Ondanks deze sombere herinneringen, haalt Linda ook warme momenten op uit het verleden, zoals de kerstvieringen met haar kinderen toen ze nog klein waren. 

De huidige kerst is echter anders, met haar kinderen Julian en Noa die uit huis zijn en relaties hebben. Dit maakt het samenkomen met kerst ingewikkeld, vooral met de noodzaak om rekening te houden met de kerstvieringen bij hun vader. 

Toch blijft Linda positief: “Als het dan lukt en ik zit met de hele familie aan een gezellig gedekte tafel, dan kan ik er ook intens van genieten.” Het is een mooi moment van samenzijn en dankbaarheid ondanks de uitdagingen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.