Eva Jinek staat voor grote financiële uitdaging 

Foto: Linda Stulic

Eva Jinek, een naam die synoniem staat voor scherpe journalistiek en diepzinnige talkshows, staat op het punt haar luxe levensstijl aan te passen. Na het genieten van een royaal RTL-salaris van 1,2 miljoen euro, betreedt ze de wereld van de publieke omroep met een salarisplafond van 200.000 euro. 

Hoe gaat ze deze drastische verandering managen, gezien haar recente aankoop van een luxe villa in Abcoude? “De overstap van commercieel naar publiek is een grote, maar ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging,” zou Jinek gezegd hebben in Party.. 

Geruchten suggereren een dubbele salarisconstructie bij haar nieuwe productiehuis MediaLane, een slimme zet om financiële stabiliteit te garanderen. 

Eva’s vermogen om zich aan te passen aan deze nieuwe realiteit zal haar veerkracht en financieel inzicht naar boven doen komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.