Duncan Laurence spreekt over uitdagingen: “Echte verbinding is wat telt”

Foto: VTM

Duncan Laurence, bekend om zijn pakkende nummers en diepe emoties, deelt in een openhartig interview met Grazia zijn ervaringen met het omgaan met ongegronde kritiek in de media. 

Deze kritiek werd soms opgeblazen tot clickbait, wat hem diep raakte. “Het is makkelijk om te oordelen zonder het hele verhaal te kennen,” benadrukt Duncan in Grazia, waarmee hij wijst op de noodzaak van openheid en eerlijkheid naar fans. 

Ook spreekt hij over het uitstellen van zijn album ‘Skyboy’ en de keuze voor zijn persoonlijk geluk, met name zijn huwelijk met Jordan. 

Deze ervaringen tonen hoe ingewikkeld het leven is als artiest en het belang van trouw blijven aan jezelf in de harde wereld van roem.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.