Rob de Nijs viert kerst met hemelse modder

Foto: Showbizznieuws247

Kerst bij Rob de Nijs thuis klinkt als een gezellig en smaakvol feest. Zijn echtgenote, Henriëtte de Nijs, deelt in Story een speciaal familierecept dat niet mag ontbreken tijdens de feestdagen: hemelse modder. 

Een verrukkelijk chocoladegerecht dat bijdraagt aan de kerstsfeer in huize De Nijs. Het recept is eenvoudig en geschikt voor acht personen, ideaal voor een intieme familieviering. 

Met ingrediënten als eieren, pure chocolade, suiker en een snufje zout, is dit nagerecht zeker het hoogtepunt van de kerstmaaltijd. Het bereidingsproces, waarbij de chocolade au bain-marie wordt gesmolten en het eiwit luchtig wordt opgeklopt, resulteert in een luchtige chocolademousse. 

Dit smakelijke dessert wordt voor minstens drie uur in de koelkast opgestijfd, klaar om geserveerd te worden op de verjaardag van Rob de Nijs, die traditioneel op tweede kerstdag wordt gevierd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.