Matthijs van Nieuwkerk: “Een nieuw begin!”

Foto: VTM

Na een bewogen tijd, gevuld met speculaties en geruchten, heeft Matthijs een verrassende wending aan zijn leven gegeven door zich te verbinden aan Martha Riemsma.

Deze liefdesrelatie, die voor het eerst aan het licht kwam in juni 2021, heeft nu geleid tot een gepland lentehuwelijk in het idyllische Raadhuis van Deventer, een prachtige locatie die het paar zorgvuldig heeft uitgekozen voor hun speciale dag.

“Matthijs en Martha zullen elkaar het jawoord geven in het Raadhuis van Deventer,” onthult een bron dichtbij het stel in Story; wijzend op het UNESCO-monument als de perfecte achtergrond voor hun huwelijk. 

Met dit nieuwe hoofdstuk in zijn leven, lijkt Matthijs klaar te zijn voor zowel een romantische als een professionele heropleving! 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.