Linda de Mol biecht op: “Hij slaapt in het tuinhuis”

Linda De Mol (Cheryl)

Linda de Mol, bekend van haar televisiewerk, is recentelijk weer in het nieuws gekomen door haar relatie met Jeroen Rietbergen. 

Ondanks een jaar vol uitdagingen en omstreden gebeurtenissen, hebben Linda en Jeroen besloten hun relatie opnieuw te verkennen, zij het op een voorzichtige manier. Volgens bronnen dichtbij het paar is Jeroen momenteel in het tuinhuis van Linda’s villa gehuisvest. “Hij begrijpt dat dit tijd nodig heeft,” zegt Linda in Story. Het koppel werkt eraan om het vertrouwen weer op te bouwen na Jeroens grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. 

Linda’s vrienden en familie lijken gemengde gevoelens te hebben over de hereniging, maar uiteindelijk steunen ze haar keuze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.