Babette van Veen onthult geheim voor een gelukkig leven na scheiding

Foto: SBS6

Babette van Veen, bekend van ‘GTST’, heeft na haar scheiding van Bas Westerweel een opmerkelijke transformatie ondergaan. In een openhartig interview met ‘Margriet’ deelt ze haar geheim voor geluk na de breuk. 

“Het gaat erom jezelf te vinden en trouw te blijven aan wie je bent,” vertelt Babette. Ze legt uit dat het accepteren van de scheiding en het focussen op persoonlijke groei essentieel waren voor haar herstel. Babette benadrukt in Party het belang van zelfliefde en het stellen van grenzen in relaties. “Ik heb geleerd om nooit meer mezelf weg te cijferen voor een ander,” zegt ze. 

Deze houding heeft Babette geholpen om een evenwichtig en vreugdevol leven op te bouwen, zelfs zonder een nieuwe partner. Haar verhaal inspireert velen die worstelen met het leven na een scheiding en toont aan dat geluk vooral van binnenuit komt!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.