Marco Schuitmaker deelt eindelijk details over geheim liefdesleven

Foto: Showbizznieuws247.nl

Marco Schuitmaker, de zanger achter de monsterhit Engelbewaarder, heeft het niet alleen druk op het podium, maar ook thuis! Al vier jaar deelt hij zijn leven met een geheime liefde en ze wonen zelfs al tweeënhalf jaar samen!

Ondanks zijn bekendheid wil ze liever uit de schijnwerpers blijven. Met meer dan 400 optredens dit jaar is Marco vaker weg dan thuis, maar het geheim van hun sterke relatie? Goede communicatie. “Ze wil niet in de schijnwerpers”, zegt Marco in Weekend. Toch staat ze, samen met zijn beste vriend Ronald die zijn management verzorgt, als een rots achter hem. 

Het drukke schema van Marco is intens, maar voor de twee tortelduifjes is het allemaal te overzien: “Deze enorme drukte is ook niet iets wat blijft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.