André Hazes sloeg hotelkamer kort en klein

Foto: Videoland

Dat André Hazes er een woelige periode heeft opzitten weet inmiddels iedereen. Zijn zwaar alcoholprobleem heeft dikwijls voor heel wat problemen gezorgd en daar droeg iedereen, ook zijn partner Monique en haar moeder, vaak de gevolgen van.

Zo gingen ze speciaal voor hem naar Tenerife en niet op skireis en liep het daar volledig mis in een karaokebar. Hij wou zingen en zich amuseren maar “dat vond niet iedereen even leuk”, bekent Hazes aan Party.

Hij wist nooit van ophouden en wou altijd doorgaan tot hij erbij neerviel. Hij en Monique kregen uiteindelijk ruzie op straat en het volgende dat hij zich herinnerde was dat hij wakker werd in een volledig vernielde hotelkamer met Monique al huilend op de gang.

Hij moest ook naar het ziekenhuis want zijn pols bleek gebroken. “Zo’n persoon werd ik dus van de drank, iemand die alles kapot maakte en dan een black-out kreeg”.

Ondertussen raakt hij al heel lang geen druppel meer aan en is ook zijn relatie met Monique terug op de goede weg. Hij droomt van nog meer ‘kleine Hazes kids’ en wil voor altijd bij Monique, de vrouw van zijn leven, blijven, verneemt Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.