Leontine Borsato heeft nieuw liefdesnestje

Foto: VTM

Leontine Borsato, wie kent haar niet? De vrouw die jarenlang getrouwd was met zanger Marco Borsato, schijnt nu echt een nieuw hoofdstuk in te slaan! 

Ondanks alle schandalen en het verdriet dat ze ongetwijfeld moet hebben ervaren, weet deze powervrouw haar kin omhoog te houden en voor zichzelf te kiezen. En hoe! Onlangs kocht ze een waanzinnig landhuis in het Gooi, waar ze waarschijnlijk een frisse start wil maken; dat schrijft Party. Terwijl de storm rondom Marco’s recente schandalen de gemoederen flink bezighoudt, lijkt Leontine vooral te focussen op haar eigen geluk en toekomst. Enne, wie weet wordt dit prachtige pand wel een nieuw liefdesnestje? Want ja, hoewel de roddelbladen eerst meldden dat haar relatie met de steenrijke John Huiberts op de klippen was gelopen, worden de twee toch weer samen gespot. 

Houdt John binnenkort zijn intrede in het kersverse paleisje van Leontine? Alleen de tijd zal het leren, maar één ding is zeker: Leontine zet zichzelf op de eerste plaats en daar hebben wij bewondering voor!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.