Leontine Borsato onthult schokkend familiegeheim

Foto: VTM

In een intiem en openhartig interview met Story komt Leontine Borsato naar voren met een schokkende onthulling over haar moeder. 

Terwijl ze zich eerder dit jaar in een donkere en zware periode bevond, vreesde Leontine hetzelfde lot te hebben als haar moeder. Ze vertelde in Story: “Mijn moeder was manisch-depressief, bipolair.” Hoewel Leontine deze pijnlijke familiegeschiedenis jarenlang voor zichzelf hield, besloot ze haar verhaal te delen in de hoop meer aandacht te vestigen op vaak verborgen mentale problemen. Ze uitte ook haar diepste angsten om dezelfde diagnose te krijgen, vooral tijdens haar meest kwetsbare momenten. 

Ze benadrukte het belang van empathie en begrip in deze tijden en riep op tot meer mededogen voor degenen die worstelen met mentale gezondheidsproblemen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.