Gerard Joling getuigt: “Ik werd zelfs gebeten”

Foto: Showbizznieuws247

De zonnige dagen in Cannes waren zeker niet allemaal rozengeur en maneschijn voor Gerard Joling, dat schrijft Weekend. Tijdens wat leek op een gezellige lunch op een chique locatie brak er plotseling een van zijn tanden af, wat een flinke domper op de feeststemming zette. Maar dat was nog niet alles. 

Gerards pech zette zich voort toen hij letterlijk een bittere ervaring had met de hond van zijn buren. Een onverwachte beet resulteerde in een pijnlijke verwonding die hem naar het ziekenhuis bracht voor behandeling. 

Ondanks deze ongelukkige voorvallen, laat Gerard zich niet uit het veld slaan. Hij beschouwt zijn Cannes-avontuur als een ‘pechvakantie’ en blijft vastberaden om altijd zijn karakteristieke glimlach te behouden, knap!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.