Max Verstappen en Kelly Piquet stralen op vakantie

Foto: Brunopress

De geruchtenmolen draaide op volle toeren over een vermeende breuk tussen Formule 1-coureur Max Verstappen en zijn liefje Kelly Piquet, dat schrijft Story. 

Maar de twee tortelduifjes hebben iedereen de mond gesnoerd door hun sprankelende liefde te bewijzen tijdens een zonnige vakantie. Ondanks eerdere roddels werden ze gespot in Saint-Tropez, waar ze met volle teugen genoten van de zomerzon met schattige dochtertje Penelope. De Formule 1-race in Spa leek Verstappen niet te deren, want hij bracht maar al te graag veel tijd door met zijn geliefde.

Deze vakantie klinkt als een serieuze tegenhanger van een breuk en bewijst dat de vonk tussen Max en Kelly nog steeds vurig brandt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.