Samantha Steenwijk op avontuur in Jamaica

ByLisa Paulussen

11/08/2023
Foto: VTM

Samantha Steenwijk heeft onlangs een betoverende reis in Jamaica beleefd. Tijdens haar avontuur met haar vrouw Daisy heeft ze een fascinerende kijk op het Caribische eiland gedeeld. 

“Ik had er zoveel over gezien op televisie en op social media, dat ik het graag een keer met eigen ogen willen bekijken,” aldus Samantha in ‘Party’. Maar wat haar vakantie echt gedenkwaardig maakte, was haar kennismaking met de levendige reggaemuziek van het eiland. De zangeres enthousiast over haar ervaring zei: “Nee, maar het heeft me wel geïnspireerd. Misschien komt er ooit nog wel een reggaeliedje uit. Want alles kan, heb ik daar geleerd.” 

Kan deze ervaring betekenen dat er in de toekomst reggaemuziek in haar repertoire te horen is? Samantha houdt ons in spanning!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.