Samantha Steenwijk verklapt de sleutel tot succes

Foto: VTM

In een zeldzaam kijkje in haar persoonlijke leven, onthulde zangeres Samantha Steenwijk de sleutel tot haar succes en tevredenheid. De populaire zangeres, die opvalt met haar dynamische carrière, combineert haar glamoureuze showbizz-leven met het nuchtere plattelandsleven, dankzij haar passie voor paarden. 

“Je zegt het precies zoals het is. Het houdt me lekker in balans,” zei Samantha in ‘Party’. “In de stallen en op de manege hoef ik niet te zingen of selfies te maken met mensen. Wat ook hartstikke leuk is hoor, maar juist die twee totaal verschillende werelden houden me met beide benen op de grond.” 

Samantha deelde ook een spannend voorproefje van wat fans in de nabije toekomst kunnen verwachten: “Ik kom met nieuwe muziek natuurlijk, echt wel weer volks. Meerdere singles komen er dit jaar nog uit. En ook nog wat leuke televisieprogramma’s, maar daar mag ik nog niks over zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.