Wolter Kroes: “Op cruciale momenten was ik weg”

Foto: Peter De Smedt

De bekende Nederlandse zanger, Wolter Kroes, heeft zijn hart gelucht over de balans tussen zijn gezinsleven en zijn drukke carrière. In een recent interview sprak hij openhartig over de uitdagingen en bekende hij dat zijn liefde voor het podium tot druk op zijn gezin leidt.

“Mijn dochter Pamela neemt het stokje over, maar ik twijfel of ik hem in deze wereld moet laten stappen. Feit is dat je geen sociaal leven overhoudt,” zei Kroes in Libelle. Hij deelde ook zijn spijt over het feit dat hij er vaak niet was voor zijn kinderen. “Natuurlijk ben ik er wel voor mijn kinderen, maar op de cruciale momenten was ik toch weg.”

Zijn vrouw, Tessa, speelt volgens Kroes een cruciale rol in het bijeenhouden van hun samengestelde gezin van vijf kinderen. “De sleutel is een fantastische vrouw die dat tot in de puntjes regelt!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.