Reputatie Thijs Römer wankel

Foto: VTM

Thijs Römer, een ooit gerenommeerde acteur, staat tegenwoordig meer bekend om zijn rechtszaak dan om zijn acteerwerk. Twee jonge vrouwen beweren dat Römer misbruik heeft gemaakt van zijn machtspositie, zo schrijft Party. De details over hun contact met Römer schokt de rechtbank.

Römer zelf beweert echter dat hij alleen maar vriendschappelijk contact had met de vrouwen, maar zijn verklaring werd niet gedeeld door de slachtoffers. “Hij zal geconfronteerd worden wanneer hij zomaar een winkel ingaat. Sociaal ben je uit de gratie,” waarschuwde de Haagse advocaat Mr. Hennephof.

De vraag blijft of Römers carrière en persoonlijke leven ooit hetzelfde zullen zijn, ongeacht de uitspraak van de rechter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.