Monique Westenberg houdt André Hazes met beide voeten op de grond

Foto: Videoland

Nadat hun relatie eerder een hele tijd op een dolgedraaid knipperlicht leek, ziet het er nu toch naar uit dat zanger André Hazes eindelijk rust gevonden heeft bij zijn grote liefde Monique Westenberg.

De nuchtere Rotterdamse, die naar eigen zeggen helemaal niet met roem bezig is, houdt de artiest Hazes dan ook met beide voetjes op de grond. “Thuis is André gewoon André”, laat ze optekenen in Party. “Daar is hij gewoon een man en vader, net als ieder ander.”

Wel is Monique dolblij dat de zanger en zij opnieuw een setje vormen. Hun liefde lijkt dan ook sterker dan ooit: “Ik ben bij hem helemaal mezelf. Hij laat me altijd goed voelen en dat is heel fijn”, besluit ze liefdevol.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.