Peter Gillis heeft goed nieuws over nieuw seizoen ‘Massa is Kassa’

Friso Keuris - SBS6

We krijgen een andere Peter te zien

Er is de laatste maanden al heel wat te doen geweest rond Peter Gillis. Eerst werd hij door zijn ondertussen ex-partner Nicol beschuldigd van mishandeling, waarvoor nog altijd een rechtszaak loopt, daarna ging het koppel uit elkaar en vond Peter een nieuwe liefde, Wendy.

Zij genoten onlangs van een deugddoende vakantie en vooral van elkaar. “Het gaat goed met ons, we hebben het goed naar onze zin”, reageert hij enthousiast in Story.

Maar naast genieten moest er ook gedacht worden aan de opnames van het nieuwe seizoen van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’. En daarover doet Wendy straffe uitspraken.

“In het nieuwe seizoen gaat de kijker een andere kant van Peter zien. In de afgelopen tien seizoenen zie je Peter als zakenman. Ik heb daar kritisch naar gekeken en bij de producent aangegeven hoe ik het zie, en dat er ook eens andere dingen van Peter uitgelicht mogen worden. Daar waren ze het wel mee eens.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.