Tino Martin: “Ik zou haar wel eens willen zijn”

Foto: Peter De Smedt

Tino Martin is de laatste tijd erg veel in het nieuws gekomen omwille van het feit dat hij regelmatig dronken op het podium stond. Tino lijkt het nu over een andere boeg te gooien en vertelt over één van de belangrijke keuzes die hij recent maakte.

“Mijn vriendin Kimberley en ik hebben onlangs een huis gekocht in Spanje. Daar kunnen we dan in alle rust samen lekker genieten”, klinkt het in Libelle.

Als artiest staat Tino vaak in de belangstelling. Maar mocht hij voor één dag op iemand anders kunnen lijken, dan kiest hij opnieuw voor een beroemdheid;

“Ik zou wel een paar dagen Beyoncé willen zijn. Nee joh, op niemand, maar zij is een bom van een vrouw en ze blaast iedereen omver. Volgens mij heeft ze wel een mooi leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.