Matthijs van Nieuwkerk heeft spijt

Foto: VTM

De gesprekken zijn lopende

Onlangs kwam het nieuws naar boven dat Matthijs van Nieuwkerk zijn personeel onheus zou behandeld hebben tijdens de opnames van De Wereld Draait Door.

Tv-criticus Angela de Jong geeft aan dat Matthijs nu tot inkeer zou gekomen zijn en dat hij spijt zou hebben van zijn tirannieke gedrag achter de schermen, zo valt te lezen in Party.

Matthijs zou ondertussen zelfs al stappen ondernomen hebben om het euvel op te lossen, zo zou hij met elk van zijn slachtoffers één op één gesprekken aan het voeren zijn. Dit zijn er wel een behoorlijk aantal want het zou gaan over verschillende voorvallen gespreid over verscheidene jaren.

Angela de Jong twijfelt aan de oprechtheid van deze gesprekken. “Het is natuurlijk altijd fijn als je tegen zo’n onderzoeksteam (de mensen die nagaan wat er destijds precies is gebeurd) kan zeggen: “Joh ik ben zelf ook bezig, ik betuig echt spijt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.