Wilfred Genee: “Hij was het al snel weer vergeten”

Foto: Showbizznieuws247

Wilfred Genee heeft eindelijk een beetje vakantie. Eventjes geen ‘Vandaag Inside’ meer op SBS 6 en eindelijk een beetje meer tijd voor zichzelf.

‘Vandaag  Inside’ is één van de populairste programma’s van SBS 6, maar de contracten die daarvoor werden gegeven, kwamen niet zonder slag of stoot tot stand. Als we Johan Derksen mogen geloven kan John de Mol Wilfred Genees bloed wel drinken omdat hij zo’n scherpe onderhandelaar is.

“Dat was John de dag erna alweer vergeten. Hij kan zelf toch ook hartstikke scherp onderhandelen. Ik denk dat hij daar helemaal geen moeite mee had. Maar we zijn redelijk koppig allebei”, zegt Wilfred in Weekend.

Zelf vindt Wilfred dat het best allemaal soepel is verlopen. Het was in het begin even aftasten, maar dan ging alles behoorlijk vanzelf.

“Alleen René en ik vroegen ons af of we de vrijdagavonduitzending wel extra moesten doen. Of dat niet ten koste zou gaan van het programma. Maar uiteindelijk zaten we op een miljoen kijkers en werkte het dus toch wel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.