Nurlaila Karim; “Ik zal hem nooit meer inhalen”

Foto: Brunopress

Als musicalartiest moet je altijd in topvorm zijn. Daar hoort sporten vaak bij. Maar niet alleen voor het werk wordt er gesport. Vraag dat maar aan Nurlaila Karim. Zij heeft skiles gevolgd om begin dit jaar op wintersport te kunenn gaan.

“Mijn vriend houdt heel erg van snowboarden. We zijn nu drie jaar samen en het werd tijd dat ik een keertje meeging op wintersport. Ik zal hem nooit meer inhalen, want hij doet het al dertig jaar. Maar door wekelijks skiles te volgen, kon ik in ieder geval gezellig meekomen. Je ben nooit te oud om iets nieuws te leren”, klinkt het in Party.

Nurlaila en haar vriend leerden elkaar zo’n 3 jaar geleden kennen tijdens het zwemmen. Haar vriend is een van mannen uit het groepje met wie Nurlaila zwemt.

“We hebben het heerlijk. Het is gewoon heel fijn en we doen allemaal leuke dingen met elkaar. Ja, ik ben gelukkig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.