Gerard Joling heeft spijt: “Dat had ik niet moeten doen”

Ondanks de hete temperaturen lijkt het koude oorlog tussen zanger Gerard Joling en radio-host Ruud de Wild. Kijkers van Ruuds docusoap ‘Ruud & Olcay’ konden meegenieten van Ruuds telefonische ruzie met Gerard Joling die hij besloot uit te zenden in de laatste aflevering van het seizoen.

Ruud verweet Geer “een ontzettend onbetrouwbare kl**tzak” te zijn, nadat die bij ‘Jinek’ te kennen had gegeven dat hij vond dat Ruud er nogal onfris uitzag in zijn soap. Ruud reageerde furieus en noemde Geer in zijn radioshow ‘een slang’, aldus Party.

In een poging de boel te sussen belde Gerard Ruud op om zich te verontschuldigen, maar dat gooide alleen maar meer olie op het vuur. Wat Geer echter niet wist, was dat Ruud hun gesprek stiekem opnam om het in zijn soap uit te zenden op tv. Gerard kaatste verbaasd terug in de ‘538 Middagshow’ met: “Die man heeft daar zo hysterisch op gereageerd!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.