Linda de Mol maakt opvallende comeback

Linda De Mol (Cheryl)

Nadat tv-koningin Linda de Mol de publieke vernedering moest doorstaan van het feit dat haar partner Jeroen Rietbergen zich structureel had misdragen tegenover vrouwelijke deelnemers van ‘The Voice of Holland’, leek het er lange tijd op dat ze zich voorgoed zou terugtrekken achter de muren van haar Gooische Villa.

Maar niets bleek minder waar: Linda verscheen intussen alweer op het kleine scherm en recent voegde ze nog een opvallende comeback toe aan haar lijstje. Daarvan was Story getuige.

Voor het eerst sinds het hele ‘The Voice’-schandaal losbrak, verscheen de tv-koningin weer eens op de rode – of beter gezegd blauwe – loper van een event. Meer bepaald die van het Amsterdam Diner. Op de vraag van Story hoe het met haar ging antwoordde Linda: “Het gaat goed met me, dank je!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.