De toekomstplannen van Prinses Alexia

Prinses AlexiaFoto: RVD - Martijn Beekman

Nu prinses Alexia haar eindexamens aan het UWC Atlantic College in Wales heeft afgerond, wordt volop gespeculeerd over waar de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima haar hogere studies na de zomervakantie zal aanvatten.

Volgens Royalty-experten zou ze alvast niet in de voetsporen van oudste zus Amalia treden en naar Amsterdam trekken. In plaats daarvan zou ze voor een studie in Groningen kiezen, zo schrijft Story.

Daarmee zou Alexia evenwel niet de eerste royal zijn die voor de noordelijke studentenstad kiest. Haar tante Laurentien studeerde er eerder geschiedenis en prins Maurits, een neef van haar vader, leerde er zijn vrouw prinses Marilène kennen toen ze beiden achter de bar van Café Soestdijk werkten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.