Katja Schuurman opnieuw samen met haar ex?

Foto: VTM

In Nederland zijn er maar weinig showbizzsterren met zo’n veelbewogen liefdesleven als actrice, presentatrice en zangeres Katja Schuurman. Een liefdesleven waarin volgens Story momenteel nieuwe ontwikkelingen op te tekenen vallen. Ontwikkelingen met een hernieuwde hoofdrol voor haar ex-partner Niek Schrijvershof.

Drie maanden geleden raakte bekend dat er na nog geen jaar een einde was gekomen aan de  relatie tussen de twee. Maar pas geleden kon een Story-fotograaf wel vastleggen hoe de twee tijdens een intiem dinertje in een restaurant even van tafel wegslopen om samen van de zonsondergang te genieten. Iets wat wel heel erg aan verliefde mensen doet denken.

Gevraagd naar een reactie geeft Katja niet thuis. Niek houdt het op zijn beurt op: “Ik ga het niet ontkennen, want ik wil het er helemaal niet over hebben. Ik wil niet in de publiciteit. Als je wat wilt weten, moet je het maar aan Katja vragen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.