Peperdure Mercedes gaat in vlammen op

ByLisa Paulussen

11/06/2023
Foto: SBS6

Begin juni werd in Almere de straat waarin ook de gevallen rapper Ali B en zijn gezin wonen opgeschrikt door een nachtelijke explosie. Daarbij ging een Mercedes die voor zijn woning geparkeerd stond in vlammen op.

Omdat in het zijstraatje in kwestie maar drie huizen staan, waarvan er twee eigendom zijn van Ali B, zou de conclusie kunnen getrokken worden dat het om zijn auto gaat. Al is dat volgens Story niet het geval. De rapper rijdt immers niet  met een Mercedes, maar wel met een even exclusieve als peperdure Bentley.

Wat er precies gebeurd is wordt nog onderzocht door de politie, al zou de piste van een doelgerichte aanslag niet uit te sluiten vallen. Bij de eigenaars van het getroffen voertuig werd twee jaar geleden immers al eens een handgranaat aan de deurklink gehangen, zo vertelt een buurtbewoner. Voorlopig hebben Ali B of zijn entourage nog niet op de feiten gereageerd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.