Yolanthe Cabau over het leven in L.A.

Foto: Brunopress.nl

Met haar zoontje Xess Xavia woont actrice Yolanthe Cabau nu al enige tijd in het Amerikaanse filmmekka Los Angeles. Daar probeert ze naarstig te timmeren aan een filmcarrière. Iets wat relatief goed lijkt te lukken.

Al was haar carrière niet de enige reden waarom ze naar de USA verkaste, zo bekent ze aan Veronica Superguide.

“Ik ben niet alleen naar Hollywood verhuisd om aan mijn acteercarrière te werken, steekt Yolanthe van wal. “Ik wilde ook alle drukte in Nederland ontvluchten. Toen ik een paar jaar geleden opeens single moeder werd, lag mijn leven onder een vergrootglas. Voor mij en Xess was dat een heftige tijd”, vervolgt ze. “Ik had afstand nodig om me op mijn zoon te focussen en om zelf te helen.” En inmiddels hebben moeder en zoon het goed naar hun zin in hun Amerikaanse woonplaats.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.