Yolanthe Cabau over de worstelingen met het prille moederschap

Foto: Brunopress.nl

Actrice Yolanthe Cabau is momenteel te zien in de nieuwe komische film ‘Oei, ik groei’, geïnspireerd op het gelijknamige boek uit 1992, op Netflix. Naar eigen zeggen werd Yolanthe meteen enthousiast toen ze het grappige en vooral herkenbare script las.

Wat Yolanthe –  die zelf moeder is van een zoon, Xess Xavia – zoal herkende wil Veronica Superguide weten: “Het oerinstinct van een moeder die als een leeuwin haar kindje wilt beschermen, bijvoorbeeld”, repliceert de actrice. En ook het aanvankelijke geworstel met voeden kwam haar bekend voor.

“Meteen na zijn geboorte kreeg ik een jammerende Xess aangereikt, waarna de verpleegster zei: ‘hij heeft honger”, herinnert Yolanthe zich. “Maar ik heb geen eten bij me, dacht ik eventjes, nog warrig van de bevalling. Totdat ik me realiseerde: hij moet natuurlijk gezoogd worden”, vervolgt ze. “Maar hij vond het moeilijk te pakken te krijgen. Toen was er wel even paniek, de tranen stonden in mijn ogen. Het zou me toch wel gaan lukken? Je wilt zo graag een goede moeder zijn en als dit dan niet meteen lukt, is dat erg frustrerend”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.