Guus Meeuwis: “Ooit zijn wij aan de beurt”

De Tilburgse zanger Guus Meeuwis is inmiddels de 50 voorbij. Bij die leeftijd hoort onvermijdelijk dat hij al wel wat dierbaren verloren heeft. Gelukkig heeft hij nog altijd zijn beide ouders bij zich.

Iets wat niet vanzelfsprekend is, zo ziet hij in zijn omgeving, waar al heel wat mensen inmiddels ouderloos zijn: “Mijn broer en ik, we zien nu veel meer mensen om ons heen die hun ouders verliezen”, citeert Story Guus. “We hebben weleens geëmotioneerd bij een dienst gestaan, elkaar aangekeken, en gedacht: ja, ooit zijn wij aan de beurt.”

Iets waar de zanger niet aan mag denken: “Mijn ouders zijn bijna bij elk concert, en dan zie ik ze vanaf het podium vooraan.” Een geruststellend gevoel: “Ja, dan blijf je wel een kind, ja”, besluit Guus. “Daar sta ik wel bij stil.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.