Guus Meeuwis blikt terug op zijn echtscheiding

Foto: Roy Beusker

Het kwam in 2016 als een donderslag bij heldere hemel: het nieuws dat zanger Guus Meeuwis en zijn vrouw Valérie Gregoire na 14 jaar huwelijk gingen scheiden. Aan de breuk waren echter rommelige jaren voorafgegaan waarin Guus tot de pijnlijke conclusie kwam dat zijn huwelijk hem ongelukkig maakte. Toch weigerde hij meteen te gaan scheiden.

“Je probeert ervoor te zorgen dat de sprankel die er altijd was weer terugkomt”, citeert Story uit een interview in Libelle. Guus ging in therapie, waar hij baat bij had, maar uiteindelijk bleek zijn huwelijk niet meer te redden.

Aan een nieuwe partner dacht hij vervolgens uiteraard niet, maar die diende zich onverwachts al aan in de zomer van 2016. Toen ontmoette hij voor het eerst styliste Manon. De twee werden stapelverliefd en trouwden uiteindelijk begin juli 2022.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.