Martien Meiland: “Wat niet weet, wat niet deert”

Copyright: Play4Martien Meiland

Toen bij de opening van het nieuwe Meiland-pension Code Rosé onlangs het gerucht de ronde deed dat Martien Meiland slecht nieuws had, leidde dat al snel tot speculaties over zijn gezondheidstoestand. Gelukkig is Martiens gezondheid perfect in orde. Of tenminste toch voor zover hij weet.

Het is immers al jaren geleden dat hij nog een dokter gezien heeft, bekent hij aan Story: “Maar dat komt misschien ook wel omdat ik niet zo snel naar een arts ga”, klinkt het. “Wat dat betreft doe ik aan struisvogelpolitiek. Wat niet weet, wat niet deert. Ik heb weleens pijntjes hier en daar. Maar ik heb zoiets van: als ik er niet aan denk, is het er ook niet”, meent Martien.

Toch doet de Meiland-stamvader er alles aan om gezond te blijven: “Sinds begin dit jaar drink ik niet meer dagelijks. Dat was echt nodig. Nu drink ik alleen nog op verjaardagen en feestjes”, legt hij uit. En ook zijn sigaret heeft hij ingeruild voor een e-exemplaar. “Maar ik hoef geen boegbeeld te worden om anderen over te halen om ook te stoppen”, benadrukt Martien. “Al voel ik me sinds ik gestopt ben met roken en drinken een stuk beter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.