Bedriegt partner Chantal Janzen de presentatrice?

Foto: VTM

Er is niks aan de hand

Sommige bekende Nederlanders zijn één en al open boek, ook over hun s*ksleven. Althans, dat is Chantal Janzen in elk geval. Zij moest toegeven dat haar intiem leven momenteel op een erg laag pitje staat door haar drukke agenda.

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar dat zet veel van haar volgers ook weer aan het denken. Zij zijn ervan overtuigd dat haar man Marco het dan wel elders zal gaan zoeken.

“Misschien is dat hetzelfde wat weleens over voetballers verteld wordt: geen s*ks voor een wedstrijd. Alleen duren die wedstrijden bij mij wat langer dan negentig minuten. En als dat werkproject nou een maand duur? Dan duurt het een maand’, weet ze te vertellen.

Uitspraken die de tongen los maken natuurlijk op sociale media. Zo schrijft iemand ‘Marco blijft een man, dus misschien ergens anders plezieriger’ en schrijft nog iemand anders: ‘Hij zoekt het elders wel op. Ga jij maar in je pyjama huppelen.”

De geruchten over het feit dat Marco een ander zou hebben, doen wel vaker de ronde. Zo wist een juicechannel al eens een keertje te vertellen dat Marco regelmatige de verleiding opzoekt bij andere vrouwen. Iets wat het koppel tot nu toe altijd heeft ontkend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.