Kwalijke reputatie blijft Glennis Grace achtervolgen

Foto: VTM

Sinds het Jumbo-incident wordt zangeres Glennis Grace meer met zinloos geweld geassocieerd dan met muziek. Dat zal er niet beter op worden nu Tony Neef showbizz-Nederland flink heeft opgeschud door in een podcast te delen dat hij had vernomen dat Grace in het verleden een danseres zou hebben geslagen.

Het management van de zangeres ontkent de beweringen met klem, maar in een persoonlijk telefoongesprek met Tony ontkende noch bevestigde zijzelf het verhaal.

Aan Weekend geeft Tony toe dat hij het wel even bang werd toen hij Glennis’ telefoonnummer op het scherm van zijn mobieltje zag verschijnen. “Ik dacht: die gaat schreeuwen. Maar uiteindelijk hebben we een heel leuk gesprek gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.