Wesley Sneijder heeft spijt

Foto: Brunopress.nl

Hij had een moeilijke periode

Er was een tijd waarin Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau een erg gelukkig koppel vormden. De twee zijn al een tijdje niet meer samen en dat is toch vooral de schuld van Wesley. Hij ging vreemd tijdens hun relatie.

Maar ondanks dat het Wesleys schuld was dat de relatie ten einde kwam, was het ook voor hem een moeilijke periode om allemaal te verwerken.

“Als je bezig bent met voetballen, kun je het een beetje wegstoppen. Maar ik stopte toentertijd met voetballen. Dan zit je thuis, speelt alles door je hoofd en kom je in een moeilijke fase”, vertelt hij.

Dat de scheiding ook nog eens publiekelijk was, ook daar had hij het soms moeilijk mee. Al probeerde hij zo weinig mogelijk dingen te lezen. “Maar je weet dat het wegebt. Dus je moet sterk zijn. Ik was met veel vrienden om me heen.”

Wesley moet ook bekennen dat hij veel spijt heeft van zijn ontrouw aan Yolanthe. “Ik heb dat ook meteen gezegd. Ik ben ook met de billen bloot gegaan. Tot de dag van vandaag heb ik daar spijt van. Maar dingen lopen in het leven zoals ze lopen. Soms moeten dingen ook gebeuren om je ogen te openen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.