Gordon laat er geen gras over groeien

Heeft hij zijn trouwkostuum al gevonden?

Het is algemeen geweten dat als Gordon iets wil, hij er ook volledig voor gaat. Dat is niet anders bij zijn toekomstige huwelijk met zijn verloofde Gavin.

Het koppel lijkt snel te willen trouwen en Gordon kijkt al volop rond voor een mooi trouwpak. En hij heeft er al eentje op het oog. Het pak hangt in een winkel in Tokio.

Voor sommige mensen gaat het toch allemaal wel wat snel de situatie en relatie tussen Gordon en Gavin en sommige kunnen niet ontkennen dat ze vrezen dat Gavin vooral uit is op het geld van Gordon.

Zelf heeft Gordon daar weinig schrik voor, vertelt hij bij Radio 538. “Nee, hij heeft een goede baan in Australië. Hij heeft z’n dingen voor elkaar. Je weet; dit zit goed. Dat merk je aan alles. Hij wist helemaal niet wie ik was, wat ik deed. Ik heb dat de eerste dagen ook niet verteld.”

Wij zijn in elk geval benieuwd wanneer de twee zullen trouwen en welk pak Gordon uiteindelijk zal gekozen hebben. Maar Gordon kennende, zal dat meer dan dik oké zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.