Georgina Verbaan is niet akkoord: “Het verbaasde me niet”

Foto: Brunopress

Er is een groot verschil merkbaar

Klimaatdemonstranten, protesterende boeren, allemaal komen ze op voor hun eigen belangen. De groepen komen geregeld op straat om te protesteren en dat wordt niet door iedereen even hard geapprecieerd.

Zo vindt actrice Georgina Verbaan dat de klimaatdemonstranten veel harden worden aangepakt dan de protesterende boeren.

Zij doet haar beklag in de talkshow Khalid en Sophie. Georgina heeft een grote sympathie voor de ‘Extinction Rebellion’, een groep waar onlangs een politieoperatie is geweest.

“Het verbaasde me eerlijk gezegd niet dat dit is gebeurd. Het is vrij makkelijk om je daarvoor aan te melden. Het is veel minder een duitstere organisatie als bijvoorbeeld het OM doet voorkomen. Dat vind ik vooral een probleem. Dat mensen van hu nbed gelicht worden en dat ze zo als terroristen gezien worden”, zegt Georgina.

Ook de presentator van het programma vindt het best gek en kan Georgina wel begrijpen. “Ik vind het allemaal heel gek. Ik wil niet doen aan twee kapen ofzo, maar bij de boeren…Dit is allemaal aangekondigd, het is heel vreedzaam. Het staat echt bovenaan dat er geen geweld gebruikt wordt. En als je ziet hoe dat toen met de boeren enzo is gegaan…”, besluit Georgina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.