Heeft André Hazes een minnares in Spanje?

Foto: Play4

Het was groot nieuws toen André Hazes liet weten dat hij en Monique Westenberg opnieuw samen waren. De twee zouden gelukkiger zijn dan ooit en dat mocht iedereen weten.

Maar dat betekent niet dat de geruchtenmolen is gestopt met draaien. Vlak na de bekendmaking werd al verteld dat André het nog altijd niet zo nauw nam met trouw zijn en dat hij een andere vlam heeft in het zonnige Spanje.

Ook Yvonne Coldeweijer hoorde het nieuws al waaien over de nieuwe vlam van André. Zij kreeg van haar spionnen te horen dat André aan het facetimen zou geweest zijn met een Spaanse schone.

Een volger reageert op een foto van Pativa, want onder die naam staat ze bekend, met de vraag waar André is. Waarop de Spaanse Pativa antwoordt dat hij wel eens verstopt zou kunnen zitten onder haar bed.

Opvallend genoeg volgt de persoon die deze reactie geeft Pativa niet en lijken de twee elkaar ook niet te kennen. Hebben André en Pativa het iets te leuk gehad en wil iemand hen waarschuwen? Het zou zomaar eens kunnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.