Deze impact heeft ouder worden op het lichaam van Wendy van Dijk

Foto: VTM

In vorm blijven is moeilijker geworden

Tv-gezicht Wendy van Dijk draait inmiddels al ruim een kwarteeuw mee in het Nederlandse tv-landschap. En hoewel ze er nog steeds fris en fruitig uitziet is het toch ook al enkele jaren geleden dat ze de kaap van de 50 jaar rondde.

Nu weet iedereen dat, naarmate je ouder wordt, het steeds harder werken is om fit en vitaal te blijven. Weekblad Weekend stelde Wendy dan ook de vraag of ze aan zichzelf merkt dat ze steeds beter oplet.

Een vraag waarop de presentatrice en actrice bevestigend reageert.

“Ik merk vooral dat mijn lichaam om iets anders vraagt en daar luister ik goed naar. Aanvankelijk was ik een cardiofreak, ik ben als oud-danseres gewend om keihard te trainen. Ik haalde altijd het maximale uit mezelf. Ik merk nu dat ik de 50 gepasseerd ben dat dat afmatten van mezelf niet meer zo werkt voor mij.”

Wendy doet dus nog wel vaak aan sport, maar op een andere manier: “Ik sport nog dagelijks, maar het gaat nu meer om yoga en mindfulness. Ik wandel, fiets, doe aan padel en verder drink ik zo goed als geen alcohol meer. Ik denk dat dat echt leeftijd is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.