Zangeres Sieneke kiest voor breuk

Foto: Showbizznieuws247.nl

Nu haar carrière een nieuwe wending neemt

Nadat ze eerder al te gast was tijdens zijn vorige tournee, trekt zangeres Sieneke nu opnieuw de theaters in met collega Frans Bauer. Sieneke en Frans zullen het land doorkruisen met een theatertournee waarin ze uitsluitend duetten brengen.

In weekblad weekend vertellen ze hoe fijn ze het vinden om opnieuw samen op pad te gaan.

Frans: “Sieneke ademt net als ik het Nederlandstalige lied en ze was al te gast tijdens mijn vorige tour. Als je dan ziet dat zo’n zaal daar emotioneel van wordt, je samen in de studio staat, een liedje maakt en nu ziet hoeveel mensen er naar onze nieuwe theatershow komen, dan is dat geweldig.”

Sieneke zelf maakt in het interview ook bekend niet langer samen te werken met haar manager Kees Stevens. Voortaan zit ze onder de vleugels van Rocket, dat ook het management van Frans beheert.

Sieneke ontkent evenwel met klem dat haar samenwerking met Frans aan de basis van de breuk met haar vroegere management ligt. Al geven ze beiden toe dat het, gezien hun nauwe samenwerking op dit moment, wel handig is dat ze dezelfde manager hebben: “Het is nu gewoon heel fijn dat de lijnen kort zijn”, klinkt het bij de zangeres. “Peter Haarbrink is de manager van Frans en mij en hij doet dat hartstikke goed. Er kan snel geschakeld worden, ook met boekingen. Frans en ik kunnen samen geboekt worden, dat komt allemaal bij Rocket binnen, en het is gewoon hartstikke fijn dat dat snelle schakelen goed werkt”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.