Frans Bauer beleeft zijn vuurdoop

Foto: Peter De Smedt

“Nog nooit gedaan”

Zanger Frans Bauer staat inmiddels al meer dan 35 jaar op het podium. In al die jaren mocht hij al heel wat dingen van zijn bucketlist afvinken: optreden in Ahoy, een eigen realitysoap, ja zelfs acteren. Frans deed het in de loop der jaren allemaal.

Hoewel hij dus al heel wat van zijn professionele doelen heeft bereikt, betekent dat niet dat de sympathieke zanger op zijn lauweren rust. Wel integendeel.

Momenteel beleeft Bauer zelfs nog een nieuwe vuurdoop als zanger, zo laat hij optekenen in het weekblad Weekend. En dat na al die jaren carrière.

Hij duikt namelijk de theaters in. Op zich niet zo bijzonder, ware het niet dat hij voor het eerst een theatershow brengt waarin hij enkel duetten zingt. Zijn vaste duetpartner tijdens de shows is zangeres Sieneke.

In het verleden bracht Frans meerdere duetten uit met zangeres Marianne Weber. Ook met haar bracht hij hun duetten weleens live, maar dat beperkte zich dan altijd tot één grote show. “Maar echt het land door met duetten, dat heb ik nog nooit gedaan”, aldus Frans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.