Ex-partner Peter Gillis stomdronken

Friso Keuris - SBS6

Het gaat niet zo goed met Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis. Tegenwoordig is ze heel erg actief op TikTok en daar verscheen ze op een ochtend stomdronken en live voor een heleboel kijkers.

De reden waarom Nicol tegenwoordig vaak op TikTok zit, is omdat ze niks beters te doen heeft nu ze werkloos is en haar relatie met Peter voorbij is.

Het loopt zelfs zo hard uit de hand met Nicol dat ze bij haar kijkers, vaak kinderen, bedelt om geld. En dat vinden heel wat mensen niet kunnen. Voor hen moet ze maar gewoon een baan zoeken als ze geld nodig heeft.

Nicol zelf doet dan weer alsof ze niet dronken was toen ze live ging op TikTok. Volgens haar had ze alleen maar cola gedronken. Ook haar zus, die mee live ging, hield haar zus niet bepaald tegen.

Maar iedereen is het erover eens dat Nicol wel een nacht moet doorgedaan hebben en dat de alcohol niet ver weg zal geweest zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.