Rachel Hazes steekt de draak met Yvonne Coldeweijer

Foto: Brunopress.nl

Iedereen moest wel even lachen toen Yvonne Coldeweijer Rachel Hazes vergeleek met een gecremeerde kroket. Alleen Rachel kon daar niet zo heel erg mee lachen.

Tot voor kort. Tijdens de repetities van ‘Holland Zingt Hazes’ kwam Rachel langs met…. jawel kroketten voor iedereen.

En daar kan nu Yvonne op haar beurt niet echt meer mee lachen. “Eerst belast je het hele Nederlandse rechtssysteem en nu maak je het tot één grote grap? Deze zelfspot was sympathiek geweest voor de rechtszaak. Niet erna”, schrijft Yvonne op haar Instagram Stories.

In januari besloot de rechter dat Yvonne het woord ‘gecremeerde kroket’ niet meer mag gebruiken wanneer ze het over Rachel Hazes heeft. Hoewel Rachel niet kan lachen met de term, besloot ze dat het ok was om Yvonne gewoon te laten begaan.

“Als Yvonne er nu zo gelukkig van wordt om deze woorden te gebruiken, dan mag ze wat mij betreft gewoon haar gang gaan”, schreef Rachel na de uitspraak op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.