Rob Kemps onder invloed van exclusiviteitscontract: “Dat past niet bij hem”

Terwijl heel wat jongens en meisjes en mannen en vrouwen dromen van een carrière zoals die van Rob Kemps, toont Rob Kemps ook meteen aan dat het tekenen van een exclusief tv-contract niet altijd een geschenk is.

Hij kreeg van SBS 6 een contract aangeboden voor 3 jaar waar de zanger met veel plezier ‘ja’ op zei. Enig nadeel: hij kan een tv-klus niet meer weigeren wanneer hij er eentje krijgt aangeboden.

Rob Goossens zegt het volgende in de BLVD Podcast: “Achteraf gezien heeft Rob daar geen goed aan gedaan. Die exclusiviteit, daar krijg je veel geld voor, maar je tekent wel jezelf helemaal weg.”

Met een exclusiviteitscontract in je binnenzak heb je geen excuus meer om te zeggen ‘Nee dat programma wil ik niet doen’. “En dan zie je dat mensen ineens in manusjes van alles veranderen”, zegt Rob nog.

Exact wat er nu dus is gebeurd met Rob Kemps. Programma’s als ‘Ik Hou Van Holland’ liggen Rob perfect, maar een programma als ‘De 10 Vragen’ stellen hem dan weer in een minder goed daglicht. Dat ligt de man overduidelijk niet. “Eigenlijk zou zijn management moeten zeggen: ‘Oké, dat past niet bij hem, dat gaan we niet doen.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.