Hoe verwerkt ex van Sylvie Meis liefdesbreuk?

Foto: Brunopress.nl

Dat Sylvie Meis weinig last lijkt te hebben van haar relatiebreuk met Niclas Castello, dat was eerder al duidelijk door de vrolijke posts die ze de voorbije dagen wist te posten waarop ze vaak al feestend te zien is.

Niclas lijkt de breuk dan weer op een andere manier te verwerken. Hij heeft een opvallend kunstwerk gemaakt waarop hij zichzelf en Sylvie lijkt afgebeeld te hebben.

Op het kunstwerk staan twee mensen afgebeeld met twee hartjes in het midden. Boven die hartjes staat ‘push exit’ geschreven. Volgens velen een overduidelijke verwijzing naar de scheiding.

Niclas lijkt dus meer moeite te hebben met de breuk dan Sylvie. Zij verscheen afgelopen weekend bij een wedstrijd van een Hamburgse voetbalclub in een wel erg pikant jurkje.

Nederland en haar volgers op sociale media zijn er zeker van dat Sylvie alweer op zoek is naar een volgende man in haar leven en liefst eentje met een goed gevulde bankrekening. “Wie gelooft dit mens nog”, reageert een volger onder haar foto op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.